Youngblood

Youngblood Make-up

Youngblood Mineral make-up bestaat uit 100% zuivere en natuurlijke mineralen en is gemaakt van een speciaal proces waarbij het perfecte gewichtloosheid en flexibele dekking verzekert. Youngblood is perfect voor alle leeftijden en harmonieus met alle huidtypes bijvoorbeeld de gevoelige huid. 

De natuurlijke kleurpigmenten in Youngblood make-up zorgen ervoor dat het natuurlijk op je huid zit. Youngblood mineral make-up geeft de huid het vermogen om te ademen en te reageren op natuurlijke wijze onder de make-up. Traditionele make-up die kan dienen als een dikke laag, kan de mogelijkheid van je huid om te ademen beperken en zelf beschadigen.

Een natuurlijke afwerking

Met Youngblood Mineral make-up kun je zelf beslissen of je een lichte dekking, medium dekking of intense dekking wilt. Maar  met Youngblood heb je veel minder van het product nodig als andere traditionele make-up producten om dezelfde gebieden te dekken.

Youngblood producten zijn ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en duurzaam op je huid. we laten je dit graag beleven bij Ma Beautè . De huid wordt mooi en gezond bewaard, zelfs in de hitte, vochtigheid en koud, dus of je nu aan het feesten, sporten of aan het werk bent, je huid zal er perfect, gezond en foutloos uitzien. Alle Youngblood producten zijn gemaakt zonder talk, parabenen en andere stoffen die de huid kunnen irriteren. 

Vanaf de eerste keer dat je Youngblood make-up gebruikt, voel je het zijdezachte gevoel dat een natuurlijke stralende afwerking geeft aan je huid.  De schone en gewichtloze make-up van Youngblood laat je huid ademen en blokkeert geen poriën en veroorzaakt geen irritatie. Youngblood heeft verschillende mineral make-up producten en bijna allemaal een factor 10-15 en biedt UV-bescherming.

Waarom Youngblood:

  • Is bestand tegen water.

  • Is zuinig in gebruik omdat er maar weinig nodig is voor een natuurlijk transparant tot dekkend resultaat.

  • Bevat titaniumdioxide, wat de huid beschermt tegen de schadelijke straling en invloeden van UVA/UVB .

  • Bevat 100% pure zuivere, natuurlijke mineralen en laat zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking, dit komt door een speciaal proces van verpulvering

  • Is duurzaam, comfortabel

  • Fris, feilloos en stralend, met een natuurlijke glans, zonder  het bekende ‘masker effect’ .

  • Is geschikt voor ieder huidtype: de gevoelige, normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes.

  • De producten zijn zelfs geschikt bij bepaalde allergieën doordat ze geen zinkoxide bevatten,tevens hebben de mineralen geen uitdrogend effect.

  • Laat de huid natuurlijk ‘ademen’, verstopt de poriën niet .

  • Veroorzaakt geen acne

 

Meer over Youngblood: