OPI Nagelverzorging

Opi nagelvoorzorging schoonheidssalon Lisse

OPI staat voor Odontorium Products Incorporated en is als klein bedrijf begonnen dat tandheelkundige producten maakte.

De ontwikkeling van acrylnagels vond haar oorsprong namelijk in de tandheelkunde. Een tandarts ontdekte per toeval dat tandheelkundig materiaal zeer geschikt is voor nagelreparatie toen hij een diepe scheur in zijn nagelplaat repareerde met tandheelkundig porselein.

OPI nagellak is een begrip en wordt dan ook door vele sterren – zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna – op handen gedragen. De OPI lakken zijn zeer populair onder filmsterren.

Jennifer Lopez is helemaal weg van de kleur Tutti Frutti Tonga en Madonna droeg bijvoorbeeld tijdens haar huwelijk met Guy Ritchie de kleur “Italian Love Affair”

OPI heeft voor iedere smaak en stijl altijd een bijpassende kleur en voldoet OPI aan de hoge kwaliteit eisen die gebruikers zoals filmsterren stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’. De verzorgingsproducten zijn van hoogst mogelijke kwaliteit en geven uw handen en voeten de verzorging die ze verdienen.

Hedendaags worden je handen en voeten iedere dag zwaar belast, speciale aandacht hebben ze dus ook zeker verdiend! Onze OPI producten bestaan uit natuurlijke extracten enetherische oliën, deze handen, voeten en nagel producten geven de comfort en luxe die u wenst.

OPI producten heeft dan ook verruit de meeste Awards gewonnen en is door lezers van magazines uitgeroepen tot beste product.

In Nederland zijn o.a. Candy Dulfer, Anouk, Quinty Trustfull en Esther Vergeer fan van O.P.I.

Meer over O.P.I.: